header fotograaf 1

Afgelopen zomer heb ik voor de European Wilderness Society de natuur in beeld gebracht in Königsbrücker Heide Wilderness in Duitsland, Podyjí Wilderness in Tjechië en nam ik deel aan het kunstproject Wild Art Plein Air in Synevyr Wilderness (Oekraïne). Foto's van de reis zijn nog te zien op Flickr.

Komende maanden gaan we met een camper door Europa trekken. De route staat nog niet helemaal vast, maar we beginnen in Oostenrijk en Roemenië. Onderweg gaan we foto's maken in alle Wildernissen waar we langs komen. Je kunt mijn foto-spoor volgen op Facebook, InstagramFlickr en Zoom.nl.

Wanneer je een van mijn foto's aan de muur wilt hebben, kijk dan even op www.henkkuipers.werkaandemuur.nl

Je kunt daar iets uitkiezen, maar het kan ook omgekeerd. Wanneer je een van mijn foto's graag aan de muur wilt, laat het me weten. Dan zorg ik dat hij snel in mijn aanbod zit. Ik kan je natuurlijk ook een geschikt bestand sturen, zodat je zelf een print naar keuze kunt laten maken.

 

facebooklinkeininstamail

Contact

T: 06nummer
M: henk@kuiperscultuur.nl 

Gevestigd in Rotterdam

Een gesprek, per telefoon of live, lijkt me de beste manier om te bepalen of en hoe we samen tot een deal kunnen komen. Aarzel dus niet om me even te bellen of te mailen.

KuipersCultuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57138117